Χαιρετισμός για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητά μέλη της σχολικής μας κοινότητας,

Με χαρά και ενθουσιασμό υποδέχομαι τη νέα σχολική χρονιά ως η νέα διευθύντρια του σχολείου μας. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να αναλάβω αυτό το αξιόλογο καθήκον και να εργαστώ με όλους εσάς για την ανάπτυξη και την επιτυχία των μαθητών μας.

Καταρχάς, θέλω να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό και την εκτίμησή μου προς τους προηγούμενους διευθυντές του σχολείου μας. Το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακό και έχουμε σταθερές βάσεις πάνω στις οποίες μπορούμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε.

Η αποστολή μας ως εκπαιδευτική κοινότητα είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, να τους εμπνέουμε και να τους προετοιμάζουμε για τη ζωή. 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και ενθαρρυντικό περιβάλλον όπου όλοι οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους. Θα εργαστούμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι κάθε μαθητής να αισθάνεται ότι ανήκει στη σχολική μας κοινότητα και ότι έχει την υποστήριξη που χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων του.

Επίσης, θα ενθαρρύνουμε τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού, των μαθητών, των γονέων και της τοπικής κοινότητας. Η συνεργασία αυτή είναι ουσιώδης για την επιτυχία των μαθητών και την ανάπτυξη του σχολείου μας. 

Σας καλώ να συνεργαστούμε όλοι μαζί και να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση των παιδιών μας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική σχολική χρονιά για τους μαθητές μας.

Ευχαριστώ και καλή αρχή σε όλους μας!

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης

Μπότη Ευαγγελία